Als je diep van binnen weet wat je waard bent en er helemaal voor gaat –je niet terugtrekt en niet opgeeft– dan zal je heel wat mensen verbazen.Bob Dylan

Henkjan’s verhaal gaat over reputatie, oftewel de optelsom van performance, gedrag en communicatie. Hij vertelt over het belang van balans in het leven. Onderwerpen die aan bod komen zijn: talent, passie, authenticiteit, identiteit, imago, consistentie, trots, betrokkenheid, enthousiasme, ambitie, positiviteit, zelfvertrouwen, oftewel de X-Factor en dwingt je het beste uit jezelf te halen en geen genoegen meer te nemen met resultaten waar je niet honderd procent tevreden over bent.

Een niet gemotiveerde medewerker kost een organisatie heel veel geld. De lessen die je meekrijgt van Henkjan zorgen ervoor dat motivatie als vanzelf bij de hele organisatie leeft.
Aan de hand van vele tips en voorbeelden uit het entertainmentvak laat Henkjan zien hoe je je eigen weg naar persoonlijk succes kunt vinden en je dromen kunt verwezenlijken. Door de interactie met de zaal en de vele voorbeelden uit zeer herkenbare situaties en anekdotes inspireert Henkjan iedereen om doelen te stellen, doelen te halen en uiteindelijk succesvol te worden.


Succes overkomt je niet, het is je eigen keuze! Want uiteindelijk ben jij de enige regisseur van je eigen leven! Of, zoals Isabel Allende het zo mooi verwoordde:

“You are the storyteller of your own life, and you can create your own legend or not.”

 

 

Neem contact op