Waarom talentontwikkeling?

Deze voordelen heeft talentontwikkeling voor ú:

  • Gemotiveerde medewerkers die zich betrokken voelen bij uw organisatie en missie
  • Verhoogde kwaliteit van uw producten en/of diensten
  • Betere werksfeer, minder ziekteverzuim
  • Uw bedrijf wordt een magneet voor nieuw talent
  • Uw nieuwe en bestaande klanten worden uw fans

Talent heeft vaak met kleine dingen te maken, waardoor een team succesvol is

Ieder lid van een team heeft unieke eigenschappen die bijdragen aan de gezamenlijke performance van een team. Deze unieke eigenschappen zijn vaak onbewust in de mens aanwezig. Ik help uw team deze eigenschappen bewust te worden en ze actief in te zetten. Dit levert een blijvend resultaat op in uw team, en daardoor voor uw organisatie!

Delen is het nieuwe hebben

Uit onderzoek van Veranderkundige en generatie-expert Aart Bontekoning blijkt dat door de generaties heen de gedragingen ‘Ertoe doen, plezier hebben, willen leren en ontwikkelen’ belangrijker worden dan het ‘Carrière hoppen, meer hebben, dikkere auto’s rijden, groter wonen, et cetera’. Als we naar de ontwikkeling kijken ‘dat mensen ergens gebruik van maken steeds belangrijker gaan vinden dan het hebben ervan’, weet je dat bewustwording van eigen talenten, passies en doelen onontbeerlijk is voor elke werknemer op iedere plek in de hiërarchie.

Drie sleutels tot talentontwikkeling

Mijn werkwijze

In mijn lezingen en workshops staan drie aspecten centraal: Gedrag, Performance en Communicatie. Door mijn jarenlange ervaring in zowel het leidinggeven, coachen als presenteren geef ik treffende adviezen die echte eye-openers blijken te zijn. Mijn lezingen en workshops zijn, volgens de vele referenties, een mix van herkenning, humor en confrontaties.

Inspiratie op maat voor uw organisatie

Iedere organisatie verdient een persoonlijke benadering

Voor iedere lezing en workshop wordt veel tijd besteed aan het inhoudelijk aansluiten op uw organisatie. Hierdoor voelt uw management team of medewerkers dat het over hén gaat, en dat maakt het verschil. Door mijn natuurlijke interesse in mensen en organisaties ben ik in staat om snel tot de kern van het probleem of uitdaging door te dringen.

Wilt u ook alles uit uw organisatie halen dat erin zit?
Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek!

neem contact op