In een lezing van 60 minuten vertelt Henkjan over het nieuwe leiderschap. Hoe krijg je als leider de X Factor die zorgt dat je magisch aantrekkelijk bent?

Bruce Springsteen shoutingHenkjan focust zich hierin op de achtste eigenschap van effectief leiderschap volgens Stephen Covey: het vermogen van mensen om volgens hun volledige potentie te leven en om anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers fluitend naar hun werk gaan? Hoe inspireer je je mensen? Niemand wil veranderd worden, maar met de juiste motivatie is men best bereid zelf te veranderen. Om een team goed te laten samenwerken, is inspirerend leiderschap nodig, die de unieke waarde van elke medewerker inziet en inzet. Gelardeerd met beelden van Bruce ‘The Boss’ Springsteen, worden Henkjan’s woorden kracht bijgezet.

“It takes talent to play an instrument, but it takes a team to make music”…

Heeft u een evenement over leiderschap en nog een krachtige inspirerende afsluiting nodig, waar tijdens de netwerkborrel na afloop van het evenement nog lang over nagepraat zal worden, neem dan snel contact op met ons. Neem contact op